Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011
Ugnsbakade Bifftomater med tonfisk
*5 tomater
*2 burkar tonfisk i vatten
*½ purjolök
*2 paket mozzarella
*olivolja
*salt
*svartpeppar
Sätt på ugnen på 200 grader
Dela tomaterna och gröp ur dom och lägg innehållet i en bunke
Häll av vattnet på tonfisken och häll i bunken tillsammas med strimlad purjo och hälften av mozzarellan.
Blanda ihop och salta och peppra
Lägg tomaterna på en smord form och läg i tonfiskblandningen
Smula över resten av mozzarellan och gratinera i ugnen i 20 min
Serveras med sallad
Smaklig måltid!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|