Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011
Italiensk köttfärslimpa
*2 vitlöksklyftor
*500g nötfärs
*1 ägg
*1 dl grädde
*1 msk torkad oregano
*1 paket mozzarella 125 g
*10 skivade gröna oliver
*2 askar cocktailtomater
*1½ rödlök
*olivolja
*salt
*svartpeppar
Sätt på ugnen på 175 grader
Skala och hacka vitlöken fint och blanda med färs, ägg, grädde, örter salt och peppar.
Skär mozzarellan i tärningar
Smörj en ugnsfastform med olja och lägg färsblandningen
Gör ett snitt i färsen och lägg i mozzarellan
Täck över med färs och forma en limpa
Dela oliver och tryck ner i limpan
Dela tomater och skiva lök och lägg runt köttfärslimpan
Häll över lite olja och in i ugnen i 25 min
Smaklig måltid!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|