Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011
Chili con carne
4 portioner
*2 röda lökar
*4 vitlöksklyftor
*3 röda paprikor
*1burk kidneybönor
*1 burk svarta bönor
*500g köttfärs
*1 burk/tetra krossade tomater
*salt
*peppar
*smör
*1 tsk starkt paprikapulver eller chilipulver
Skala och finhacka lök och vitlök
Skölj, kärna ur och tärna paprikan
Tärna tomaterna
Sila och skölj bönorna noggrant
Fräs lök,vitlök och köttfärs i smör. Tillsätt krossade tomater, tärnade tomarer, bönor, paprika, salt, peppar och chilipulver
Låt småputtra i 10 min
Servera med en stor klick cremè fracihe och lite sallad
Jag serverade med gul och röd paprika
Smaklig måltid!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|