Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011
Stekt torsk med äggsås
4 portioner
* 6 ägg
* 1 dl grädde
* salt och peppar
* 600 gram torskfilè
* 1 msk smör
Koka äggen i 6-7 min.
Spola av med kallt vatten, skala och hacka dem grovt.
Koka upp grädde i en kastrull och lägg i hackat ägg. Rör om och smaka av med salt och peppar.
Salta och peppra fisken. Hetta upp en stekpanna med lite smör i. Stek fisken i ca 3-4 min per sida.
Servera fisken direkt med en klick äggsås, kokta gröna ärtor och cocktailtomater.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|