Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011
Chokladbollar
12-15 st
* 0,75 dl skalade sesamfrön
* 1 dl kokosflingor
* 0,25 dl fibrex
* 100 gram smör
* ½ dl sukrin el sötrix
* 1 msk kakao
* några skvättar kaffe
* kokos att rulla i
Rör ihop smör och sukrin.
Blanda alla torra ingredienser tillsammans och vänd ner.
Droppa lite kaffe i efter smak och rör samman.
Låt degen stå i kylen i minst 1 timme.
Forma till små bollar och rulla i kokos.
Förvara kokosbollarna svallt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|