Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011
Dagens middag blev panerad fisk med smörstekt bladspenat och äggsmör.
Fisken har jag fått tips av från en kompis Åsa Norèn. Mycket mumsig.
Man vispar ägg och doppar fisken i sen doppar man den i pofiber med salt och jag hade citronpeppar.
Stek i smör lite fort på bägge sidorna sen in i ugnen 10 min 200 grader.
Äggsmör så kokar jag ägg och hackar sedan och blandar med smält smör. Hur mycket får man avgöra själv. Jag gör ju på känn ;)
Stek färskbladspenat i smör.
Smaklig måltid
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|