Direktlänk till inlägg 9 september 2011
Min man har kastad ihop en liten gryta... han har hittat på lite själv och detta blev reslutatet
Som ja sagt några gånger innan så väljer man ju själv.. vill man inte ha annans i så ta bort den.. men ja tycker den ger god smak... och inte alltid man äter det så...
Kyckling med annans och curry
* 1 kg kycklingfilè
* 1 burk annans bitar
* 1 purjolök
* 1 gul paprika
* 1 röd paprika
* 2 burkar à 5 dl crème fraiche
* cyrry efter smak
* chili och chiliflakes efter smak
Skär paprikan i små bitar och lägg i en stor kastrull. Skiva purjolöken och lägg i kastrullen. Häll av spadet av annansen och häll i. Skär kycklingen i små bitar och stek i smör. Krydda med curry. Häll kycklingen i kastrullen och häll på crème fraichen och krydda efter smak.
Låt stå och småputtra i minst 10 minuter, ju längre desto godare.
Vi serverade med en sallad gjord på färsk bladspenat, cocktailtomater och salladslök.
Smaklig!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 |
11 | |||
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
24 | 25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|