Direktlänk till inlägg 6 oktober 2011
Söndagens middag hos svärisarna blev
Ugnsbakad Torskfilè på spenatbädd
* 1200 gram torskfilè ( jag hade färsk dom hade bra pris)
* 4 st banan schallotenlök
* 1 purjolök
* 6 msk vitt vin
* 3 stora påsar färsk spenat
* smör
* salt och peppar
Smörstek spenat lite i taget och lägg i en smörad stor form som tillhör ugnen.
Fin hacka löken och lägg på spenaten.
Häll på vinet.
Lägg på torsken så den fyller hela formen, ej på varandra.
Skär purjolöken och strö över.
Salta och peppra efter smak.
In i ugnen på 200 grader i ca 15 min.
Smaklig måltid!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|