Direktlänk till inlägg 8 januari 2012
Min man kom med ett tomt gräddpaket och sa " det här låter gott kan du inte göra den"
Gjorde om receptet lite som vanligt och detta blev reslutatet
Tomatfisk
* Ca 600 gram fiskfilè
* 3 dl vispgrädde
* 3 msk tomatpurè
* 2 tsk oregano
* 3 dl riven ost gärna lite starkare smak
* 1 förpackning cocktailtomater
* salt och vitpeppar efter smak
Smör en ugnsform. Lägg fisken i formen och krydda efter smak.
Blanda grädde, oregano och tomatpure och häll över fisken.
Dela tomaterna på 2 och lägg över fisken. Och strö tillsist över osten.
In i mitten av ugnen 225 grader i ca 25-30 min.
Här severades det smörstekt spenat till.
Smaklig måltid!
Innan
Färdig att serveras *mmm mums*
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | |||
9 |
10 | 11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|