Stek sparrisen lite i smör och lägg den i en smord ugnsform. Lägg torsken på sparrisen salta och peppra. Skiva rödlök tunt och lägg på fisken. Täck fisken med hyvlad västerbottenost och häll på grädde efter egen smak. In i ugnen på 200 grader tills fisken fått fin färg ca 20-25 min. Till den hade jag smörstekt spenat och en sås jag gjorde på créme fraiche, finhackad salldslök, salt och pepper. Smaklig måltid! Innan ugnen Egen påhittade såsenMmm doftar underbart!
Ja man skulle kunna säga att ägg absolut inte är en bristvara här hemma...
Det går väl åt iallafall minst 5 ägg per dag här hemma...
Jag köper mina ägg från min brors jobbarkompis som har egna höns.. dom är så vackra... alla olika små som sto...
Ibland behöver man muntra upp sig själv med presenter eller liknande.
Och vad sitter inte bättre än nya träningskläder, verktyg, träningskort och en super bra bok!
Nu blir det till att ge järnet ;)
...
Ibland så orkar man inte leta efter recept m.m och bara kastar ihop något med det som finns i kyl och frys...
Detta blev dagens middag!
Fläskfilé, svensk smörstekt sparris, ärtskott, cocktailtomater, tsatsiki och
en mumsig sås gjord i stekpanna...