Direktlänk till inlägg 26 augusti 2011
Ja idag ska vi på kräftskiva så blir det till middag.
Till kräftorna har jag gjort en "guka" som ja kallar det...
Mycket god att doppa kräftstjärtarna i men åxå räkor *mums*
Guka
2 dl crème fraiche
1 gul eller röd lök
1 burk ishavsrom
Salt och svartpeppar
Hacka löken fint och blanda med cf och löken. Salta och peppra efter smak. Låt gärna stå i kylen några timmar innan servering.
Om man någongång får för sig att "fuska" med lite baugette eller liknande så är det super gott att ha det på och sen räkor på eller bara Guka ;)
Trevlig kväll allihopa!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|